Søg
Filters
Close

About Us

BB Vinimport startede ganske tilfældig i forbindelse med en familietur til Toscana i 1997. Med 4 unger i bilen kom vi gennem Montalcino, og tilfældet gjorde, at vi kørte ind til La Fornace og smagte lidt vin. Det blev starten på den helt store forelskelse i Montalcino og vinene og ikke mindst menneskene i byen. Kærligheden er blomstret lige siden, og vi har opbygget et solidt fodfeste i Montalcino med adskillige topproducenter i porteføjlen.

Nu mere end 15 år senere har vi gennem vores lille virksomhed fået rigtig mange oplevelser, som vi gennem salg og arrangementer forsøger at formidle videre til vores kunder. Vi lægger derfor vægt på at vi har et lidt mere personligt forhold til vores kunder, end man normalt som kunde oplever når man er ude og handle. Dette skyldes, at vores vine alle sammen er nogle vi selv kan lide at nyde til hverdag og fest. Og det er derfor vigtigt for os at vores kunder får den samme nydelse og oplevelse gennem vinens verden.

Vi elsker Sangiovese, Nebbiolo og Nerello Mascalese, og vores sortiment ligger da også primært i Nord-og Centralitalien med en afstikker til Etna på Sicilien. Dette skyldes, at disse vine overhovedet ikke har egenskaber som vine fra syd, men derimod egenskaber som bjergvine, men stor mineraliet, behersket alkohol og stor elegance.

 

Med venlig hilsen

Janne og Michael.