Søg
Filters
Close

Giuseppe Rinaldi

I Barolo by bor denne fremragende producent, som må betegnes som en af de allerstørste traditionalister. Beppe er en absolut topproducent, og vi er meget stolte af, at han har vist os tillid og givet os hans vine. Produktionen er yderst begrænset, og vinene er udsolgt straks de bliver frigivet. Der produceres Barolo fra 4 forskellige marker, Brunate, Le Coste, Cannubi S Lorenzo og Ravera. Vinification foretages separat og sluttelig blendes vinene til de to vine Brunate og Tre Tine. Ingen filtrering, ingen anvendelse af gær. Helt naturlige vine.

Ca. 6 ha vinmarker, hvor de 4 anvendes til Barolo.

 

Beppe døde efter kortvarig sygdom den 2. september 2018. Et kæmpe tab for hele området. En af de store, som satte dagsordenen for den klassiske Barolo sammen med Bartolo Mascarello, Guiseppe Mascarello og andre.

Der er ingen grund til bekymring omkring det vinmæssige. Døtrene Marta (ønolog i 2008)  og Carlotta (agronom i 2012) har i mange år haft fuldstændig styr på sagerne, og Beppe og pigerne udgjorde til det sidste et fantastisk team, og vinene har aldrig været bedre end nu.

 

 

Vis som
Sorter efter
Vis per side

Guiseppe Rinaldi Barbera d'Alba DOC 2016

Barbera så ren, som det kan blive Udsolgt
kr. 0,00

Guiseppe Rinaldi Dolcetto d'Alba DOC 2016

Ren og skarp Dolcetto fra mesteren.
kr. 0,00